Νέα

04/04/2017

Picture1

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων αυτοματοποίησης για το κλάδο συσκευασίας, παραγωγής χαρτοκιβωτίων και χάρτινων συστημάτων προβολής (stand).

Η εταιρία F-Service με έδρα το Firenze της Ιταλίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα αυτόματης εναπόθεσης θερμής & ψυχρής κόλας, με επιφάνεια 1400 x 800 mm ή 2600 x 1750 mm και τη δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας φύλλων χαρτιού ή χαρτονιού οποιουδήποτε σχήματος.

Τα glueplotter της F-Service μπορούν να εναποθέσουν ταχύτατα θερμή ή ψυχρή κόλλα ή και τις δύο μαζί, σε οποιοδήποτε σχέδιο μέσω ενός ευέλικτου λογισμικού σχεδίασης, παρέχοντας ταχύτητα, ευελιξία, σταθερότητα και μεγάλη εξοικονόμηση υλικού.

Η αυτόματη μέτρηση αντιτύπων, η αποθήκευση σχεδίων για μελλοντική χρήση και οι έως 4 ανεξάρτητες θέσεις εργασίας ανά μηχάνημα, είναι μερικές μόνο από τις ευκολίες που παρέχει η F-Service, διευκολύνοντας την παραγωγική διαδικασία και παρέχοντας απόλυτο έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους.

Η πολυετής εμπειρία της F-Service και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο εξασφαλίζουν την ύψιστη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για όλες τις ανάγκες του πελάτη.

H ZAPADEL μετρά ήδη 3 εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σε γνωστές εταιρίες παραγωγής χαρτοστάντ που ήδη απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ενός Glueplotter.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

 

 

04/04/2017

d3_digital_cutter_L

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων μικρού μεγέθους (smallformat).

Η εταιρία AZONPRINTERS με έδρα το Zagreb της Κροατίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει μια γκάμα λύσεων με μηχανήματα εκτυπωσης σε μικρές επιφάνειες από πρακτικά οποιοδήποτε υλικό.

Με τεχνολογίες μελανιού DTS (DirectToSubstrate) που εισχωρεί στο υλικό, UVcurable για εκτύπωση UV έως 2880 dpi ανάλυση και DirecttoGarment για εκτύπωση απευθείας σε υφάσματα και μπλουζάκια, η ΑΖΟΝ αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον μικρομεσαίο επαγγελματία, copyhouse, κατάστημα souvenir ή την ανάγκη ειδικών κατασκευών.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η δυνατότητα του λογισμικού αλλά και της UV σειράς γενικότερα, να τυπώνει πινακίδες με το σύστημα Braille, τυπώνοντας όχι μόνο τις κουκίδες αλλά και τα γράμματα της επιγραφής με ανάγλυφο τρόπο έως 2 χιλιοστά, όπως απαιτούν οι νέες οδηγίες για τις πινακίδες Braille.

Η παρουσία της ΑΖΟΝ σε πολλές χώρες και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία των εκτυπωτικών συστημάτων της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

 

 

11/01/2016

536213688_1280x720

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων μηχανημάτων laser για κοπή και χάραξη παντός είδους υλικού.

Η εταιρία BRMLasers με έδρα το Winterswijk της Ολλανδίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα που ξεκινούν από επιφάνεια 400 x 600 mm έως 1500 x 3000 mm με πηγή laserCO2 από 80 Watt. Στην γκάμα των μηχανημάτων περιλαμβάνονται λύσεις για κοπή μετάλλου (metallasers) σε διαστάσεις 900 x 1300 και 1300 x 2500 mm, με πηγή 150 Watt.

Για την ανάγκη χάραξης σε μέταλλο, υπάρχουν ειδικά FiberLasers με 10, 20 και 30 Watt ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Η καλή ποιότητα κατασκευής επιτρέπει στην εταιρία να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια, όχι μόνο στο μηχάνημα αλλά και στην πηγή laser, σε αντίθεση με την πλειονότητα των κατασκευαστών που δεν υπερβαίνουν τους 6 μήνες για το laser.

H ZAPADEL διαθέτει demo μηχανή στο χώρο της για να δείτε την ευκολία χειρισμού και την ποιότητα κατασκευής από κοντά ή να δοκιμάσετε τα υλικά σας.

Περισσότερες πληροφορίες…

fiber-lasermachine  portaal-lasermachine-brm130250-2

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top