ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζήστε την εμπειρία των μηχανών laser!

Η BRM Lasers διαμόρφωσε τη Λευκή Βίβλο των lasers, έναν οδηγό με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα συγκεκριμένα μηχανήματα:

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
  • ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
  • ΥΛΙΚΑ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε για να την κατεβάσετε εδώ.

Καλές Διακοπές!

H εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από 12 έως και 23 Αυγούστου.

Η Zünd στη Fespa 2019

Η Zünd θα δώσει δυναμικό παρών στη FESPA 2019 που θα διεξαχθεί στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2019.  Στο περίπτερο F30 Αίθουσα B5, η ελβετική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά από ψηφιακές λύσεις κοπής καθώς και τις δυνατότητες του λογισμικού της.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μεταξύ άλλων:

  • την S3 εξοπλισμένη με την κάμερα αναγνώρισης OCC (η OCC επιτυγχάνει πλήρως αυτοματοποιημένη εγγραφή υψηλής ταχύτητας και είναι πλέον διαθέσιμη και για τις σειρές S3 και D3).
  • την D3 με το καινοτόμο σύστημα διπλής γέφυρας ( κάθε μία από τις γέφυρες μπορεί να εξοπλίζεται με έως και τρία διαφορετικά εργαλεία, επιτρέποντας έτσι τον διπλασιασμό της παραγωγής με μία κίνηση).

Τα ακρυλικά, το χαρτόνι και το ύφασμα, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που διαχειρίζεται αποτελεσματικά η τεχνολογία ψηφιακής κοπής της Zünd. Αντίστοιχα ποικίλες είναι και οι διαθέσιμες μέθοδοι επεξεργασίας: cutting, folding, creasing, perforating, routing, laser cutting.

Επισκεφτείτε την Zünd στη Fespa 2019 λαμβάνοντας το εισιτήριο σας για την έκθεση εδώ.

H Zünd κάνει αποτελεσματική κοπή δέρματος

Η Zünd ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές οκοληρωμένων ψηφιακών συστημάτων κοπής παγκοσμίως, θα παρουσιάσει από τις 20 μέχρι 22 Φεβρουαρίου στη Simac του Μιλάνου (Hall 18, Booth H42/K47) ευπροσάρμοστες λύσεις κοπής για τη βιομηχανία δέρματος και υπόδησης. Τα αυτοματοποιημένα, πλήρως επεκτάσιμα, κοπτικά προσφέρουν τέλεια ποιότητα κοπής, εξαιρετική ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητα για όλες τις εφαρμογές που αφορούν την επεξεργασία δέρματος. Τα συστήματα κοπής της Zünd βελτιστοποιούν την επεξεργασία δερμάτων, από την οπτική αναγνώριση του κομματιού έως τη συλλογή / διαλογή με τη βοήθεια υπολογιστή, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής ροής εργασίας η οποία περιλαμβάνει το λογισμικό MindCut Studio.

Αυτού του είδους η προηγμένη τεχνολογία κοπής δέρματος απαιτεί αδιάκοπη ροή δεδομένων. Με το MindCut Studio, ο χρήστης είναι εξοπλισμένος  με λογισμικό σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ιδιαίτερα απαιτητικής αγοράς. Το λογισμικό βελτιστοποιεί αυτόματα τα σχέδια κοπής και κάνει κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα το είδος του υλικού και του εργαλείου που χρησιμοποιείται.

Η ενσωματωμένη λειτουργία βέλτιστης χωροθέτησης οργανώνει αυτόματα τα κομμάτια του δέρματος με στόχο την καλύτερη απόδοση. Το MindCut Studio και το σύστημα προβολής για την οπτικοποίηση των κομμένων κομματιών σε συνδυασμό με το κοπτικό D3 που διαθέτει σύστημα διπλής γέφυρας αποτελούν την τέλεια λύση υψηλής απόδοσης για αυτοματοποιημένη επεξεργασία δέρματος.

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top