Εργαλεία Zünd

PRT

PRT

 

Το εξαιρετικά ισχυρό και υψηλής απόδοσης εργαλείο περιστροφής PRT έχει σχεδιαστεί για την κοπή ινωδών υλικών, ανέξοδα και αξιόπιστα. Το PRT είναι κατάλληλο για υλικά, των οποίων η επεξεργασία είναι δύσκολή, όπως το αραμίδιο και το fiberglass. Το εργαλείο μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεπδα rpm ( στροφές ανά λεπτό). Αυτό επιτρέπει την άψογη και καθαρή κοπή πυκνών υλικών, καθώς και υλικών με χαμηλό σημείο τήξης. Ο πεπιεσμένος αέρας κρατά την επιφάνεια παραγωγής χωρίς υπολείματα ινών ενώ ταυτόχρονα ψύχει τον κινητήρα.

 

 

ΡΟΤ

POT

 

Το ΡΟΤ είναι ένα παλλόμενο εργαλείο πεπιεσμένου αέρα, το οποίο είναι κατάλληλο για κοπή σκηρών και πυκνών υλικών. Μπορεί να χειριστεί όμως το ίδιο καλά μαλακά (αφρώδη υλικά) αλλά και πιο παχυά υλικά. Η μεγάλη πίεση του αέρα σε συνδιασμό με τα 8 mm παλμικής κίνησης προσφέρουν σε αυτό το εργαλείο την απαιτούμενη δύναμη για κοπή σκληρών υλικών. Όλες οι δυνατές χρήσεις αυτού του υλικού έχουν την δυνατότητα να ενισχυθούν περαιτέρω με το ευρύ φάσμα λεπιδών που διαθέτουμε.

 

 

WKT

WKT

 

Το WKT σχεδιάστηκε ως ενα αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό εργαλείο για την κοπή γυαλιού, ανθρακονημάτων καθώς και για υφάσματα τεχνικής χρήσης. Η χρήση των ΗSS λεπίδων σε αυτό το εργαλείο επιτρέπει την επεξεργασία υλικών σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η κοπή είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας πίεσης , η οποία μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να προσαρμοστεί στις ιδιότητες του υλικού. Ένα υπόστρωμα πολυουρεθάνης χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με το εργαλείο για πρόληψη ζημιών στην επιφάνεια εργασίας.

 

 

DRT

DRT

To καθοδηγούμενο περιστροφικό εργαλείο DRT έχει σχεδιαστεί για την αξιόπιστη και οικονομική κοπή κάθε είδους κλωστουφαντουργικού προϊόντος. Το εργαλείο χρησιμοποιεί μια μηχανοκινούμενη λεπίδα ώστε να διαπεράσει το υλικό μειώνοντας έτσι σημαντικά την δύναμη ολισθήσεων (οπισθέλκουσα δύναμη) και βοηθάει στην αποκοπή κάθε ήνας και νήματος. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας δημιουργέι καθαρή και ακριβής κοπή, ακόμα και σε πολύ χαλαρά-ελλαστικά υφαντά. Τα rpm (στροφές ανά λεπτό) ρυθμίζονται εύκολα για διαφορετικές εφαρμογές, το οποίο είναι απαραίτητο για κοπή υλικών με χαμηλό σημείο τήξης.

 

 

KCT

KCT

 

To KCT χρησιμοποιείται για κοπή βινυλίου, αντανακλαστικών μεμβρανών (πχ υλικά 3Μ) και ειδικότερα για ΚISS-Cut. Η ευμετάβλητη πίεση του εργαλείου KISS Cut επιτρέπει την ακριβής κοπή των φύλλων, χωρίς να καταστρέφει το υλικό επένδυσης. Εκτός του βινυλίου και άλλων φίλμ πάχους εώς 3 mm, το εργαλείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή λεπτών χαρτιών και χαρτονιών.

 

 

PPT

PPT

 

Το PPΤ είναι ιδανικό για την την ακριβή κοπή με γωνία 45 μοιρών και κατα κύριο λόγο για κοπή κορνιζών (mat). Είναι το ιδανικό εργαλείο για κοπή χαρτονιών και πολυμερών υλικών(πχ Kappa mount) με πάχος ως τα 5 mm.
Ένας ρυθμιζόμενος οδηγός εξασφαλίζει ότι η σελίδα έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. Αυτό εγγυάται ακριβή κοπή με υψηλό βαθμό επαναληψημότητας.

 

 

SCT

SCT

 

Το SCT χρησιμοποιείται για εγχάραξη καθώς και ως μέσο κοπής για ένα ευρύ φάσμα υλικών, των οποίων το πάχος μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 5 mm. Ανάλογα με το αν επιθυμείτε εγχάραξη, κοπή ή χάραξη, η λεπίδα επεκτείνεται ή αποσύρεται ώστε να πετύχει το κατάλληλο βάθος κοπής. Όλες οι επίπεδες ( flat-stock drag) λεπίδες της Zünd μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο SCT. Ένα ελατήριο είναι διαθέσιμο προαιρετικά για να προσαρμοστεί πάνω στο εργαλείο, για την επεξεργασία ιδιαίτερα απαιτητικών υλικών.

 

 

V-CUT

VCT

 

To V-CUT είναι το ιδανικό εργαλείο για την παραγωγή πολύπλοκων δομικών σχεδίων (3D) από αφρώδες υλικό ή από χαρτόνι σαντουίτς. Ο καλά μελετημένος σχεδιασμός του, επιτρέπει την γρήγορη αλλάγή εργαλείου αλλά και τον εύκολο καθορισμό διαφόρων γωνιών κοπής.
Το εργαλείο μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 διαφορετικες κλίσεις (0°,15°, 22.5°, 30°, 45°)

 

 

EOT

EOT

 

To Ηλεκτρικό Παλλόμενο Εργαλείο (EOT) είναι ιδανικό για να κόβει περιγράμματα σε λιγότερο πυκνά και πιό μαλακά υλικά όπως πλαστικό, δέρμα και αφρολέξ. Η υψηλή ταχύτητα ταλάντωσης που πραγματοποιεί το καθιστά αποδοτικό σε υψηλές ταχύτητες κοπής. Ανάλογα με τη εφαρμογή το ΕΟΤ διατίθεται με παλμική κίνηση 0.5 και 1 mm. Για να πετύχετε διάφορα επίπεδα λεπτομέριας η Zünd προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επίπεδες και αιχμηρές λεπίδες.

 

 

ΕΟΤ 250

EOT

 

Το ΕΟΤ 250 είναι αποτελεσματικό για κυψελλοειδές χαρτόνι , για χοντρό χαρτόνι και για σκληρό δέρμα. Είναι εξοπλισμένο με ψύκτη αέρος και υψηλό σύστημα χειρισμού. Το πανίσχυρο αυτό εργαλέιο έχει 2.5 mm παλμική κίνηση και υψηλή ταχύτητα ταλάντωσης. Τα χαρακτηριστηκα αυτά επιτρέπουν την επεξεργασία υλικών με μεγάλο πάχος σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

 

 

UCT

uct_1 copy

 

To Καθολικό Εργαλείο Κοπής (UCT) είναι ιδανικό για κοπή υλικών με πάχος εώς 5mm. Η χρήση των περιστροφικών λεπιδών επιτρέπουν την μηχανή να δουλεύει στην μέγιστη ταχύτητα της. Μια μεχαλη ποικιλία λεπιδών είναι διαθέσιμη για το εργαλείο αυτό.

 

 

LM 100W

 

Η κεφαλή laser LM-100W αυξάνει την ακρίβεια κοπής, μειώνει τον χρόνο παραγωγής και εκμηδενίζει την χειρωνακτική εργασία. Επίσης, το LM-100W προσφέρει σταθερά άψογες κοπές με τέλεια επαναληψιμότητα.

 

 

 

Άλλα από την Zünd

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Font Resize
Contrast