Νέα

Η Zünd στη Fespa 2019

Η Zünd θα δώσει δυναμικό παρών στη FESPA 2019 που θα διεξαχθεί στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2019.  Στο περίπτερο F30 Αίθουσα B5, η ελβετική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά από ψηφιακές λύσεις κοπής καθώς και τις δυνατότητες του λογισμικού της.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μεταξύ άλλων:

 • την S3 εξοπλισμένη με την κάμερα αναγνώρισης OCC (η OCC επιτυγχάνει πλήρως αυτοματοποιημένη εγγραφή υψηλής ταχύτητας και είναι πλέον διαθέσιμη και για τις σειρές S3 και D3).
 • την D3 με το καινοτόμο σύστημα διπλής γέφυρας ( κάθε μία από τις γέφυρες μπορεί να εξοπλίζεται με έως και τρία διαφορετικά εργαλεία, επιτρέποντας έτσι τον διπλασιασμό της παραγωγής με μία κίνηση).

Τα ακρυλικά, το χαρτόνι και το ύφασμα, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που διαχειρίζεται αποτελεσματικά η τεχνολογία ψηφιακής κοπής της Zünd. Αντίστοιχα ποικίλες είναι και οι διαθέσιμες μέθοδοι επεξεργασίας: cutting, folding, creasing, perforating, routing, laser cutting.

Επισκεφτείτε την Zünd στη Fespa 2019 λαμβάνοντας το εισιτήριο σας για την έκθεση εδώ.

19/10/2018

Κοπή πλαστικών μεμβρανών – Eurolaser

Οι πλαστικές μεμβράνες  έχουν όλο και περισσότερη χρήση στη βιομηχανία. Νέες συνθέσεις και βελτιωμένες τεχνολογίες διευρύνουν το φάσμα των δυνατοτήτων τους, ωστόσο σαν υλικό είναι εξαιρετικά απαιτητικό από τη φύση του και γι’ αυτό εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση.

Η eurolaser δηλώνει έτοιμη για τη βιομηχανία 4.0 προσφέροντας ειδικά κατασκευασμένα κοπτικά συστηματα laser CO₂ και για πλαστικές μεμβράνες:

M-800

M-1200

Μ-1600

L-1200

XL-1200

Τα συστήματα laser είναι σαφώς ταχύτερα από τα cutting plotters και περισσότερο ακριβή από τις συμβατικές μεθόδους επεξεργασίας. Παράλληλα παρέχουν μεγάλη ευελιξία, αφού με τη χρήση των κατάλληλων μαχαιριών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα εύρος εργασιών.

Πλεονεκτήματα της χρήσης laser για την κοπή πλαστικών φύλλων:

 • καθαρές και τέλειες κοπές – δεν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία
 • τραπέζι vacuum  – οι μεμβράνες απλώνονται τέλεια στο τραπέζι κοπής – δεν απαιτείται στερέωση
 • δε δημιουργούνται ρινίσματα – ανέπαφη και χωρίς πίεση επεξεργασία
 • δεν απαιτείται καθαρισμός των μαχαιριών – το υλικό δεν κολλάει κατά την κοπή
 • δεν προκαλείται φθορά του εργαλείου – συνεχής υψηλή ποιότητα κοπής
 • είναι δυνατή η κοπή Kiss-Cut κ.ά.

Πλαστικά που χρησιμοποιούνται συχνά για κοπή με laser:

Πολυκαρμπονικό, Πολυστυρένιο, Πολυεστέρας, Πολυουρεθάνη, Πολυαμίδιο, Πολυαιθυλένιο, Πολυπροπυλένιο.

01/03/2018

Η Zünd αναβαθμίζει την λειτουργία οπτικής αναγνώρισης

Η νέα κάμερα κοπής OCC δίνει την δυνατότητα στα συστήματα κοπής Zünd να επεξεργάζονται τυπωμένες επιφάνειες γρηγορότερα από ποτέ. Η πλήρως αυτοματοποιημένη κάμερα OCC χρειάζεται μία μόνο λήψη για να αναγνωρίσει όλα τα σημεία κοπής απευθείας σε δευτερόλεπτα.

Η συνεχής λήψη των σημείων κοπής για τον προσδιορισμό της θέσης και οι πιθανές ατέλειες του υλικού κάνουν την διαδικασία πολύ χρονοβόρα. Με την OCC η Zünd προσφέρει μία καινοτόμα επέκταση σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο σειριακής αναγνώρισης σημείων κοπής με την ICC κάμερα. Το σύστημα OCC υποστηρίζεται από το Zünd Cut Center ZCC και κάνει λήψη μίας εικόνας για να αναγνωρίσει όλα τα σημεία κοπής στον χώρο εργασίας. Το ZCC στη συνέχεια διορθώνει στην εικόνα τυχόν ατέλειες υλικού και η επεξεργασία ξεκινάει σχεδόν αμέσως. Δεν χρειάζεται καμιά άλλη παρέμβαση ακόμα και μετά από μετακίνηση υλικού. Η OCC αυτόματα λαμβάνει όλα τα σημεία κοπής μετά από κάθε προώθηση υλικού, μεγιστοποιώντας την παραγωγή. Με την OCC ακόμα και η διαδικασία χειροκίνητης τοποθέτησης της κάμερας στο αρχικό σημείο καθίσταται περιττή. Για αυτόματη ανάκτηση αρχείων QR-code και τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ακριβείας, η Zünd συνεχίζει να προσφέρει την ICC κάμερα η οποία λαμβάνει τα σημεία κοπής ένα ένα. Η κάμερα OCC λαμβάνει όλα τα σημεία σε περιοχή έως και 3.2 x 3.2 m (126 x 126 in) και μπορεί να προστεθεί σε κάθε σύστημα κοπής G3.

22/01/2018

H Zünd κάνει αποτελεσματική κοπή δέρματος

Στη Simac του Μιλάνου, στις 20 – 22 Φεβρουαρίου, 2018, η Zünd θα παρουσιάσει ευπροσάρμοστες λύσεις κοπής για τη βιομηχανία δέρματος και υπόδησης. Τα συστήματα κοπής της Zünd προσανατολίζονται στην αποτελεσματική και ευέλικτη παραγωγή με έναν στόχο:  την μέγιστη παραγωγικότητα και κερδοφορία.

Η Zünd είναι από τους κορυφαίους προμηθευτές οκοληρωμένων ψηφιακών συστημάτων κοπής παγκοσμίως. Στη Simac, από τις 20 μέχρι 22 Φεβρουαρίου (Hall 18, Booth H42/K47), η Zünd θα παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα ψηφιακών λύσεων κοπής. Τα αυτοματοποιημένα, πλήρως επεκτάσιμα, κοπτικά προσφέρουν τέλεια ποιότητα κοπής, εξαιρετική ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητα για όλες τις εφαρμογές που αφορούν την επεξεργασία δέρματος. Τα συστήματα κοπής της Zünd βελτιστοποιούν την επεξεργασία δερμάτων, από την οπτική αναγνώριση του κομματιού έως τη συλλογή / διαλογή με τη βοήθεια υπολογιστή, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής ροής εργασίας η οποία περιλαμβάνει το λογισμικό MindCut Studio.

Οι λύσεις κοπής της Zünd αλλάζουν σημαντικά την φύση των διαδικασιών παραγωγής υποδημάτων. Τα κοπτικά της Zünd προσανατολίζονται εξ ολοκλήρου προς την αυτοματοποιημένη ψηφιακή παραγωγή. Αυτό επιτρέπει στους κατασκευαστές να παράγουν προϊόντα και να τα εισάγουν στην αγορά το συντομότερο δυνατόν, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν τη χρήση υλικού. Επίσης, λόγω της μοναδικής επεκτασιμότητάς τους, τα κοπτικά της Zünd μπορούν να επεξεργαστούν μια πληθώρα διαφορετικών υλικών εκτός από δέρμα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία.

Αυτού του είδους η προηγμένη τεχνολογία κοπής δέρματος απαιτεί αδιάκοπη ροή δεδομένων. Με το MindCut Studio, ο χρήστης είναι εξοπλισμένος  με λογισμικό σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ιδιαίτερα απαιτητικής αγοράς. Το λογισμικό βελτιστοποιεί αυτόματα τα σχέδια κοπής και κάνει κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα το είδος του υλικού και του εργαλείου που χρησιμοποιείται. Η ενσωματωμένη λειτουργία βέλτιστης χωροθέτησης οργανώνει αυτόματα τα κομμάτια του δέρματος με στόχο την καλύτερη απόδοση. Λόγω του αυξανόμενου κόστους του δέρματος και της περιορισμένης διαθεσιμότητας, η μεγιστοποίηση της χρήσης υλικού χωρίς να μειώνεται η ποιότητα είναι απαραίτητη για να γίνει η επεξεργασία δέρματος παραγωγική και κερδοφόρα. Ένας ακόμα σημαντικός συντελεστής είναι ο χρόνος κοπής, Με το σύστημα διπλής γέφυρας D3, η Zünd προσφέρει μία απόλυτα παραγωγική λύση. Με τις δύο γέφυρες, η κάθε μία από τις οποίες μπορεί να δουλεύει μέχρι και με τρία εργαλεία ταυτόχρονα, το D3 μπορεί να επεξεργάζεται μεγάλα κομμάτια δέρματος με διπλάσια ταχύτητα από ότι τα συστήματα με μία γέφυρα. Σε συνδυασμό με το MindCut Studio και το σύστημα προβολής για την οπτικοποίηση των κομμένων κομματιών, το κοπτικό D3 αποτελεί την τέλεια λύση υψηλής απόδοσης για αυτοματοποιημένη επεξεργασία δέρματος.

Οι λύσεις κοπής της Zünd είναι ασυναγώνιστες στο κόστος χρήσης. Τα συστήματα Zünd είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία και τη διατήρηση της αξίας τους, το ελάχιστο κόστος συντήρησης και τον μηδαμινό χρόνο επισκευής. Λόγω του προηγμένου επιπέδου αυτοματισμού που παρέχουν, οι μηχανές της Zünd συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του κόστους εργασίας.

19/01/2018

Η Zünd παρουσιάζει το σύστημα κοπής διπλής γέφυρας D3 στην JEC World 2018

Στην έκθεση JEC World 2018 στο Παρίσι, στις 6 και 8 Μαρτίου, η Ελβετική εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στα ψηφιακά συστήματα κοπής για εφαρμογές σύνθετων υλικών. Στο επίκεντρο της προσοχής ήταν το μηχάνημα κοπής διπλής γέφυρας D3 το οποίο έχει σχεδιαστεί για μέγιστη παραγωγικότητα.

Η Zünd είναι παγκοσμίως γνωστή ως ο κορυφαίος προμηθευτής ολοκληρωμένων ψηφιακών συστημάτων κοπής. Στην JEC World, από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου, η Zünd παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών λύσεων κοπής. Τα αυτοματοποιημένα κοπτικά της εταιρείας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κοπής, ευελιξία και παραγωγικότητα – ιδανική για τη βιομηχανία σύνθετων υλικών.

Οι λύσεις κοπής της Zünd προσανατολίζονται εξ ολοκλήρου προς την αυτοματοποιημένη ψηφιακή παραγωγή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Zünd, οι κατασκευαστές μπορούν να παράγουν περισσότερα κομμάτια σε λιγότερο χρόνο. Έτσι, τα προϊόντα φτάνουν στην αγορά γρηγορότερα, με βέλτιστη χρήση υλικού. Επιπλέον, οι κατασκευαστές επωφελούνται από το γεγονός ότι τα κοπτικά Zünd είναι διαμορφωμένα με modular φιλοσοφία, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές εργαλείων για την επεξεργασία πολύ μεγάλου φάσματος υλικών.

Οι προηγμένες ψηφιακές ροές εργασίας απαιτούν ομαλή ροή δεδομένων. Με τις λύσεις λογισμικού που προσφέρει η Zünd, ο χρήστης είναι απόλυτα έτοιμος για να χειριστεί τις τεράστιες και ποικίλες απαιτήσεις της αγοράς. Το λογισμικό βελτιστοποιεί αυτόματα τα περιγράμματα και ρυθμίζει το σχέδιο κοπής για τον εκάστοτε τύπο του υλικού και του εργαλείου που χρησιμοποιείται. Με την ενσωματωμένη λειτουργία χωροθέτησης (nesting), τα κομμάτια τοποθετούνται αυτόματα στον χώρο εργασίας έτσι ώστε η επεξεργασία να έχει την μέγιστη απόδοση. Ιδιαίτερα ενόψει του αυξανόμενου κόστους των υλικών, η βέλτιστη χρήση του υλικού, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα, είναι απαραίτητη για να καταστεί η ψηφιακή κοπή παραγωγική και κερδοφόρα.

Ο χρόνος κοπής αποτελεί ακόμα έναν σημαντικό συντελεστή. Με το σύστημα διπλής γέφυρας D3, η Zünd προσφέρει μια εξαιρετικά παραγωγική λύση κοπής. Με τις δύο γέφυρες, η κάθε μία από τις οποίες διαθέτει μέχρι 3 διαφορετικά εργαλεία, το σύστημα D3 μπορεί να επεξεργαστεί οποιοδήποτε υλικό, όπως πολυστρωματικά, υφάσματα, μεμβράνες και μάλλινα, δύο φορές πιο γρήγορα από ένα σύστημα μονής γέφυρας. Σε συνδυασμό με το λογισμικό ελέγχου Zünd Cut Center ZCC, το Zünd D3 αποτελεί την τέλεια λύση υψηλής απόδοσης για την ψηφιακή κοπή σύνθετων υλικών. Για παράδειγμα, το λογισμικό ZCC κατανέμει αυτόματα το φόρτο εργασίας μεταξύ των δύο γεφυρών και των εργαλείων όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

Οι λύσεις κοπής της Zünd είναι εξίσου βέλτιστες στο κόστος ιδιοκτησίας. Τα συστήματα της Zünd είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την διατήρηση της αξίας τους, το ελάχιστος κόστος συντήρησης και το μηδαμινό χρόνο επισκευής. Λόγου του υψηλού επιπέδου αυτοματισμού που προσφέρουν, τα μηχανήματα της Zünd συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του κόστους εργασίας.

03/01/2018

Το Zünd smart vision αυτοματοποιεί την αντιστοίχιση μοτίβων

Η Zünd παρουσίασε την τελευταία καινοτόμα λύση για την κοπή εκτυπωμένων υφασμάτων με μοτίβα. Κατασκευαστές υφασμάτων από όλο τον κόσμο  εμπιστεύονται την Zünd για την αυτοματοποίηση της ροής εργασίας τους – από την οπτική αντιστοίχιση μοτίβων μέχρι την αυτόματη επιλογή/οργάνωσή τους.

Σύνθετες τέντες, πανιά μεγάλου μεγέθους, ψηφιακά τυπωμένες ομπρέλες – η γκάμα και η ποικιλομορφία των υφασμάτων ηλιακής προστασίας αναπτύσσονται συνεχώς και απαιτούν αποδοτικότερη και αξιόπιστη επεξεργασία κοπής. Οι ψηφιακές λύσεις κοπής της Zünd είναι τέλεια προσαρμοσμένες για τέτοιου  είδους παραγωγή, προσφέροντας υψηλή παραγωγική ικανότητα, τέλεια ποιότητα κοπής και μέγιστη ευελιξία.  Συνδυάζοντας έξυπνη τεχνολογία οπτικής λήψης με αξιόπιστη κοπή υψηλής απόδοσης και σύγχρονο λογισμικό, τα συστήματα Zünd είναι ασύγκριτα στην παραγωγικότητα και το κόστος λειτουργίας. Τα προσωποποιημένα υφάσματα  ψηφιακής εκτύπωσης γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, αναγκάζοντας τους κατασκευαστές να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Η ψηφιακή εκτύπωση βοηθάει ώστε να είναι επικερδής η παραγωγή ακόμα και μικρών ποσοτήτων. Οι λύσεις κοπής της Zünd διαθέτουν όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την μεγιστοποίηση της ευελιξίας στις εργασίες ψηφιακής κοπής.

Η χειροκίνητη αντιστοίχιση μοτίβων αποτελεί μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία και συνεπώς είναι επιζήμια.  Για την αντικατάστασή της  η Zünd έχει αναπτύξει ένα αυτόματο σύστημα το οποίο λαμβάνει οπτικά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα πάνω στα υφάσματα. Για αυτού του είδους τα υφάσματα, κάθε κομμάτι πρέπει να τοποθετηθεί σωστά με βάση το μοτίβο του υφάσματος ώστε το ίδιο μοτίβο να σχηματιστεί τέλεια όταν τα κομμάτια ενωθούν μεταξύ τους. Επίσης, το σύστημα πρέπει επίσης να αντισταθμίσει τυχόν παραμορφώσεις υλικού κατά τη διαδικασία κοπής.

Το βασικό κομμάτι αυτού του συστήματος, η Over Cutter Camera OCC, έχει την δυνατότητα να κάνει λήψη του μοτίβου και του περιγράμματος σε μία εικόνα. Το λογισμικό αντισταθμίζει αυτόματα τυχόν παραμορφώσεις υλικού ή αποκλίσεις στην επανάληψη και βελτιστοποιεί το σχέδιο κοπής. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κομμένα κομμάτια θα ταιριάζουν απόλυτα όταν γίνει η ραφή, εξοικονομώντας χρόνο και βοηθώντας τους κατασκευαστές να  επωφεληθούν πλήρως από την αυξανόμενη ποικιλία τυπωμένων υφασμάτων. Τα νέα οπτικά συστήματα έχουν βελτιώσει σημαντικά τη διαδικασία αντιστοίχισης προτύπων και, μαζί με το προηγμένο λογισμικό ελέγχου, αυξάνουν σημαντικά την απόδοση, μεγιστοποιούν την παραγωγή, μειώνουν το κόστος και δημιουργούν πολύ αποδοτικές ροές εργασίας.

01/09/2017

H Zünd ανακοίνωσε τη νέα κεφαλή laser LM-100W, η οποία αποτελεί  ένα μοναδικό εργαλείο για εφαρμογές σήμανσης και προβολής. Ο σκοπός του νέου συστήματος laser είναι η κοπή υφασμάτων πολυεστέρα με ταυτόχρονο σφράγισμα των άκρων. Η προσθήκη αυτού του εργαλείου ενισχύει περαιτέρω την ευελιξία των συστημάτων κοπής της Zünd.

Το LM-100W αυξάνει την ακρίβεια κοπής, μειώνει τον χρόνο παραγωγής και εκμηδενίζει την χειρωνακτική εργασία. Επίσης, προσφέρει σταθερά άψογες κοπές με τέλεια επαναληψιμότητα. Το αυτόματο σφράγισμα των άκρων του υφάσματος αφαιρεί την ανάγκη της ραφής και αυξάνει την απόδοση της παραγωγής.

H μονάδα laser της Zünd είναι εξοπλισμένη με CO2 100W αερόψυκτο laser με ταχύτητα επεξεργασίας 44 m / 144 ft ανά λεπτό. Ως λέιζερ κλάσης 1 δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ασφαλείας, όπως προστατευτικά γυαλιά.  Η μονάδα λέιζερ είναι πλήρως κλειστή, και έτσι παρέχει αξιόπιστη προστασία για τον χειριστή.

16/06/2017

Μια νέα συνεργασία για την ZAPADEL ΕΠΕ.  Η λύση απευθύνεται στους επαγγελματίες των διαφημιστικών κατασκευών και επιγραφών.

Η εταιρία VRoller  με έδρα το Tallinn της Εσθονίας, προσφέρει λύσεις αυτόματης επικόλλησης αυτοκόλητου σε οποιαδήποτε άκαμπτη επιφάνεια, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι μηχανές αυτόματης επικόλλησης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη τραπεζιού, με διαφορετικές επιλογές υποστρωμάτων, ανάλογα με την εφαρμογή.

Επίσης διατίθενται με δύο επίπεδα εξοπλισμού:  πλήρως αυτοματοποιημένος έλεγχος της πίεσης εφαρμογής, με ψηφιακή ένδειξη (μοντέλλο PRO) ή χειροκίνητη εφαρμογή της πίεσης.

Τα μηχανήματα της Vroller διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το χαμηλό κόστος κτήσης ενώ υπόσχονται δραματική αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας εφαρμογής. Αποτελούν την σίγουρη και απαραίτητη επένδυση για  κάθε επαγγελματία του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

06/06/2017

H Zünd εισάγει ένα νέο ρούτερ υψηλής απόδοσης ικανό για κοπή, χάραξη και γυάλισμα ακόμα και στα πιο απαιτητικά υλικά με ασύγκριτη ακρίβεια. Στην καρδιά του  νέου ρούτερ RM-L βρίσκεται ένας ισχυρός άξονας με πνευματικό κολάρο. Με ισχύς έως 3,6 kW και μέγιστη ροπή 0,7 Nm, το RM-L δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας πυκνών και σκληρών υλικών σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και πάχος κοπής. Η μεγάλη ισχύς του νέου ρούτερ μειώνει τον αριθμό τον περασμάτων που χρειάζονται κατά την κοπή αυξάνοντας έτσι την απόδοση παραγωγής.

Για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του RM-L, ο άξονας ψύχεται με νερό, διαθέτει σύστημα εξαγωγής σκόνης και σύστημα λίπανσης MQL. Επίσης διαθέτει έξυπνο σύστημα αντιστάθμισης επιφάνειας το οποίο καθορίζει το πάχος του υλικού και ανιχνεύει ατέλειες. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, το σύστημα αυτό αντισταθμίζει αξιόπιστα τις τυχόν διακυμάνσεις κάνοντας τις αναγκαίες προσαρμογές βάθους ώστε να ελαχιστοποιήσει τυχόν σφάλματα στην ποιότητα.

Με το νέο router RM-L η Zünd εισάγει μία νέα βέλτιστη λύση στις κοπτικές σας ανάγκες για επεξεργασία ακρυλικών, πολυανθρακικών, Dibond, Forex και MDF, καθιστώντας την δρομολόγηση ακόμα πιο αποτελεσματική.

06/06/2017

Γνωρίστε την νέα σειρά της CadCam Technologies, Contour Cut Vision. H νέα σειρά επεξεργασίας υφασμάτων παρέχει γρήγορη κοπή, αυτόματη δημιουργία διανυσματικού αρχείου (vectorizing), μηδενικό χρόνο στησίματος και επεξεργασία και εξομάλυνση περίπλοκων παραμορφώσεων. Επιτρέπει αποτελεσματική διαχείριση μη εκτυπωμένων υλικών και κοπή οποιουδήποτε είδους υφάσματος.

31/05/2017

zdc zcc zund

Τις καινούργιες εκδόσεις των ZCC και ZDC ανακοίνωσε η Zünd. Οι καινούργιες εκδόσεις υποστηρίζουν πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και διόρθωσαν παλιότερα προβλήματα.

Η καινούργια έκδοση του ZCC, 2.7.5, προσθέτει καινούργια χαρακτηριστικά στις λειτουργίες Cut Center, Cut Editor και Cut manager, όπως καλύτερο border detection, προσθήκη εφαρμογής combine contour και υποστήριξη καινούργιων εργαλείων λείανσης. Το νέο ZCC 2.7.5 είναι διαθέσιμο για λήψη από την περιοχή resseler του site της Zünd.

Το ZDC, το δημοφιλές plugin του Adobe Illustrator, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0 . Η αναβάθμιση προσφέρει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και βοηθήματα για τον σχεδιασμό πακετοποίησης, stands και POP/POS displays. Μερικές από τις καινούργιες λειτουργίες είναι:

 • Δυναμική προεπισκόπηση
 • Παραγωγή προσωπικών templates
 • Πολλά καινούργια σχέδια
 • Εναλλαγή υλικών
 • Εξαγωγή σε αρχεία .obj και .stl
 • Άμεση σύνδεση στον φάκελο του ZCC

Η έκδοση 3.0 του ZDC υποστηρίζεται από τις εκδόσεις CC 2014, CC 2015 (incl. 2015.3) και CC 2017 του Illustrator. Είναι διαθέσιμο για λήψη από το site της Zünd.

04/04/2017

Picture1

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων αυτοματοποίησης για το κλάδο συσκευασίας, παραγωγής χαρτοκιβωτίων και χάρτινων συστημάτων προβολής (stand).

Η εταιρία F-Service με έδρα το Firenze της Ιταλίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα αυτόματης εναπόθεσης θερμής & ψυχρής κόλας, με επιφάνεια 1400 x 800 mm ή 2600 x 1750 mm και τη δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας φύλλων χαρτιού ή χαρτονιού οποιουδήποτε σχήματος.

Τα glueplotter της F-Service μπορούν να εναποθέσουν ταχύτατα θερμή ή ψυχρή κόλλα ή και τις δύο μαζί, σε οποιοδήποτε σχέδιο μέσω ενός ευέλικτου λογισμικού σχεδίασης, παρέχοντας ταχύτητα, ευελιξία, σταθερότητα και μεγάλη εξοικονόμηση υλικού.

Η αυτόματη μέτρηση αντιτύπων, η αποθήκευση σχεδίων για μελλοντική χρήση και οι έως 4 ανεξάρτητες θέσεις εργασίας ανά μηχάνημα, είναι μερικές μόνο από τις ευκολίες που παρέχει η F-Service, διευκολύνοντας την παραγωγική διαδικασία και παρέχοντας απόλυτο έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους.

Η πολυετής εμπειρία της F-Service και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο εξασφαλίζουν την ύψιστη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για όλες τις ανάγκες του πελάτη.

H ZAPADEL μετρά ήδη 3 εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σε γνωστές εταιρίες παραγωγής χαρτοστάντ που ήδη απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ενός Glueplotter.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

04/04/2017

d3_digital_cutter_L

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων μικρού μεγέθους (smallformat).

Η εταιρία AZONPRINTERS με έδρα το Zagreb της Κροατίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει μια γκάμα λύσεων με μηχανήματα εκτυπωσης σε μικρές επιφάνειες από πρακτικά οποιοδήποτε υλικό.

Με τεχνολογίες μελανιού DTS (DirectToSubstrate) που εισχωρεί στο υλικό, UVcurable για εκτύπωση UV έως 2880 dpi ανάλυση και DirecttoGarment για εκτύπωση απευθείας σε υφάσματα και μπλουζάκια, η ΑΖΟΝ αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον μικρομεσαίο επαγγελματία, copyhouse, κατάστημα souvenir ή την ανάγκη ειδικών κατασκευών.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η δυνατότητα του λογισμικού αλλά και της UV σειράς γενικότερα, να τυπώνει πινακίδες με το σύστημα Braille, τυπώνοντας όχι μόνο τις κουκίδες αλλά και τα γράμματα της επιγραφής με ανάγλυφο τρόπο έως 2 χιλιοστά, όπως απαιτούν οι νέες οδηγίες για τις πινακίδες Braille.

Η παρουσία της ΑΖΟΝ σε πολλές χώρες και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία των εκτυπωτικών συστημάτων της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

11/01/2016

536213688_1280x720

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων μηχανημάτων laser για κοπή και χάραξη παντός είδους υλικού.

Η εταιρία BRMLasers με έδρα το Winterswijk της Ολλανδίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα που ξεκινούν από επιφάνεια 400 x 600 mm έως 1500 x 3000 mm με πηγή laserCO2 από 80 Watt. Στην γκάμα των μηχανημάτων περιλαμβάνονται λύσεις για κοπή μετάλλου (metallasers) σε διαστάσεις 900 x 1300 και 1300 x 2500 mm, με πηγή 150 Watt.

Για την ανάγκη χάραξης σε μέταλλο, υπάρχουν ειδικά FiberLasers με 10, 20 και 30 Watt ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Η καλή ποιότητα κατασκευής επιτρέπει στην εταιρία να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια, όχι μόνο στο μηχάνημα αλλά και στην πηγή laser, σε αντίθεση με την πλειονότητα των κατασκευαστών που δεν υπερβαίνουν τους 6 μήνες για το laser.

H ZAPADEL διαθέτει demo μηχανή στο χώρο της για να δείτε την ευκολία χειρισμού και την ποιότητα κατασκευής από κοντά ή να δοκιμάσετε τα υλικά σας.

Περισσότερες πληροφορίες…

fiber-lasermachine  portaal-lasermachine-brm130250-2

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top