ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

16/06/2017

Μια νέα συνεργασία για την ZAPADEL ΕΠΕ.  Η λύση απευθύνεται στους επαγγελματίες των διαφημιστικών κατασκευών και επιγραφών.

Η εταιρία VRoller  με έδρα το Tallinn της Εσθονίας, προσφέρει λύσεις αυτόματης επικόλλησης αυτοκόλητου σε οποιαδήποτε άκαμπτη επιφάνεια, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι μηχανές αυτόματης επικόλλησης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη τραπεζιού, με διαφορετικές επιλογές υποστρωμάτων, ανάλογα με την εφαρμογή.

Επίσης διατίθενται με δύο επίπεδα εξοπλισμού:  πλήρως αυτοματοποιημένος έλεγχος της πίεσης εφαρμογής, με ψηφιακή ένδειξη (μοντέλλο PRO) ή χειροκίνητη εφαρμογή της πίεσης.

Τα μηχανήματα της Vroller διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το χαμηλό κόστος κτήσης ενώ υπόσχονται δραματική αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας εφαρμογής. Αποτελούν την σίγουρη και απαραίτητη επένδυση για  κάθε επαγγελματία του χώρου.

04/04/2017

Picture1

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων αυτοματοποίησης για το κλάδο συσκευασίας, παραγωγής χαρτοκιβωτίων και χάρτινων συστημάτων προβολής (stand).

Η εταιρία F-Service με έδρα το Firenze της Ιταλίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα αυτόματης εναπόθεσης θερμής & ψυχρής κόλας, με επιφάνεια 1400 x 800 mm ή 2600 x 1750 mm και τη δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας φύλλων χαρτιού ή χαρτονιού οποιουδήποτε σχήματος.

Τα glueplotter της F-Service μπορούν να εναποθέσουν ταχύτατα θερμή ή ψυχρή κόλλα ή και τις δύο μαζί, σε οποιοδήποτε σχέδιο μέσω ενός ευέλικτου λογισμικού σχεδίασης, παρέχοντας ταχύτητα, ευελιξία, σταθερότητα και μεγάλη εξοικονόμηση υλικού.

Η αυτόματη μέτρηση αντιτύπων, η αποθήκευση σχεδίων για μελλοντική χρήση και οι έως 4 ανεξάρτητες θέσεις εργασίας ανά μηχάνημα, είναι μερικές μόνο από τις ευκολίες που παρέχει η F-Service, διευκολύνοντας την παραγωγική διαδικασία και παρέχοντας απόλυτο έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους.

Η πολυετής εμπειρία της F-Service και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο εξασφαλίζουν την ύψιστη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για όλες τις ανάγκες του πελάτη.

H ZAPADEL μετρά ήδη 3 εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σε γνωστές εταιρίες παραγωγής χαρτοστάντ που ήδη απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ενός Glueplotter.

11/01/2016

536213688_1280x720

Μια καινούργια συνεργασία ανακοίνωσε η ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των λύσεων μηχανημάτων laser για κοπή και χάραξη παντός είδους υλικού.

Η εταιρία BRMLasers με έδρα το Winterswijk της Ολλανδίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει λύσεις με μηχανήματα που ξεκινούν από επιφάνεια 400 x 600 mm έως 1500 x 3000 mm με πηγή laserCO2 από 80 Watt. Στην γκάμα των μηχανημάτων περιλαμβάνονται λύσεις για κοπή μετάλλου (metallasers) σε διαστάσεις 900 x 1300 και 1300 x 2500 mm, με πηγή 150 Watt.

Για την ανάγκη χάραξης σε μέταλλο, υπάρχουν ειδικά FiberLasers με 10, 20 και 30 Watt ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Η καλή ποιότητα κατασκευής επιτρέπει στην εταιρία να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια, όχι μόνο στο μηχάνημα αλλά και στην πηγή laser, σε αντίθεση με την πλειονότητα των κατασκευαστών που δεν υπερβαίνουν τους 6 μήνες για το laser.

H ZAPADEL διαθέτει demo μηχανή στο χώρο της για να δείτε την ευκολία χειρισμού και την ποιότητα κατασκευής από κοντά ή να δοκιμάσετε τα υλικά σας.

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top