ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 

Zünd SystemtechnikZund_BHS

Με 30 χρόνια παρουσία στη διεθνή αγορά και 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, η Zünd είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ψηφιακών κοπτικών.

 

Eurolaserel_3xl

Η Eurolaser είναι ο συνεργάτης σας στον κόσμο της τεχνολογίας laser, ο ειδικός στα συστήματα laser για κοπή, χάραξη και σήμανση.

 

Kern Lasers
Kern_HSE

Η Kern Laser Systems ιδρύθηκε το 1982 από τον Gerald Kern, με κύριο στόχο τον σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανών λέιζερ, βιομηχανικής κοπής και χάραξης,  οι οποίες θα ανταποκρίνονται στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα παραγωγής.

 

BRM Lasersbrm-90130

Η BRM Lasers είναι δραστηριοποιημένη στον τομέα των μηχανών laser από το 2010 με μηχανές οι οποίες έχουν εξαιρετική επενδυτική αξία και αυτό αποδυκνύεται απο το γεγονός πως έχει κερδίσει πολλούς πελάτες από όλη την Ευρώπη.

Azon

Με τεχνολογίες μελανιού DTS (Direct To Substrate), UVcurable και Direct to Garment για εκτύπωση απευθείας σε υφάσματα και μπλουζάκια, η ΑΖΟΝ αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον μικρομεσαίο επαγγελματία.

Cosign

H Cosign δρύθηκε το 1991 και έκτοτε εχει ειδικευτεί στην κατασκευή και τη διανομή μηχανών CNC διεθνώς, προσφέροντας ποικίλες δυνατότητες χρήσης όπως διάτρηση, χάραξη και κοπή σε ένα μεγάλο εύρος υλικών.

CadCam Technology

Τα laser κοπτικά και χαρακτικά μηχανήματα της CadCam Technology διακρίνονται για τα οικολογικά τους χαρακτηριστικά, την υψηλή τεχνολογία τους, την αξιόπιστη κατασκευή τους και την ακριβή προσαρμογή του συστήματος στις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

FService

Από την ίδρυσή της το 1979 η FService εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη μηχανών στον τομέα της επεξεργασίας και εκτύπωσης χαρτιού.

VRoller

Η μηχανή της VRoller είναι ειδικά σχεδιασμένη για κάθε είδους επικόλληση διαφημιστικών κατασκευών υψηλής ποιότητας (πινακίδες, επιγραφές, κ.λπ.).

Ovili

Η Ovili είναι ένας Ευρωπαϊκός κατασκευαστής εξοπλισμού και συστημάτων υψηλής ποιότητας για την κάμψη θερμοπλαστικών υλικών (λυγιστικά).

 

 

 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top