ΔΙΑΦΟΡΑ

FESPA 2020 ( Postponed )

Where Colour Comes Alive!

Στις 24 – 27 Μαρτίου 2020 η FESPA Global Print Expο 2020 δίνει ραντεβού στη Μαδρίτη και στο Εκθεσιακό Κέντρο IFEMA. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση για τη μεταξοτυπία, την ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, την εκτύπωση υφάσματος και την επιγραφή, με πάνω από 700 εκθέτες. Σεμινάρια, workshops, ομαδικές συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις αναμένεται να αναδείξουν νέες επιχειρηματικές προοπτικές.

Η Zund θα βρίσκεται στην Αίθουσα 7, περίπτερο C25 όπου οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν και να δουν από κοντά την αποδοτικότητα των συστημάτων κοπής της ελβετικής εταιρείας, με live λειτουργία της G3, εξοπλισμένης με την κάμερα OCC. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το λογισμικό ZCC καθώς και άλλα software tools. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα ψηφιακά τυπωμένα υφάσματα που είναι η νέα τάση της διαφήμισης, στο RM-L (robust routing solution) 3.6 kW και στο ARC (automatic router bit changer).

25 Χρόνια Eurolaser

Η Eurolaser γιόρτασε τα 25 χρόνια καινοτομίας και επιτυχίας της με ένα διήμερο εκδηλώσεων 11-12 Σεπτεμβρίου 2019. Η Zapadel ήταν εκεί για να τιμήσει τον πολύτιμο συνεργάτη και να συμμετάσχει στο πλούσιο πρόγραμμα διαλέξεων και παρουσιάσεων. Η διοργάνωση περιελάμβανε αναφορές σε σημαντικές εξελίξεις που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και σε νέα προϊόντα high-end laser technology που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσουν ένα ακόμα “δυνατό χαρτί” στον χώρο μας.

Pages: 1 2 3 4 5

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Translate »
Font Resize
Contrast