ΔΙΑΦΟΡΑ

H Zünd κάνει αποτελεσματική κοπή δέρματος

Η Zünd ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές οκοληρωμένων ψηφιακών συστημάτων κοπής παγκοσμίως, θα παρουσιάσει από τις 20 μέχρι 22 Φεβρουαρίου στη Simac του Μιλάνου (Hall 18, Booth H42/K47) ευπροσάρμοστες λύσεις κοπής για τη βιομηχανία δέρματος και υπόδησης. Τα αυτοματοποιημένα, πλήρως επεκτάσιμα, κοπτικά προσφέρουν τέλεια ποιότητα κοπής, εξαιρετική ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητα για όλες τις εφαρμογές που αφορούν την επεξεργασία δέρματος. Τα συστήματα κοπής της Zünd βελτιστοποιούν την επεξεργασία δερμάτων, από την οπτική αναγνώριση του κομματιού έως τη συλλογή / διαλογή με τη βοήθεια υπολογιστή, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής ροής εργασίας η οποία περιλαμβάνει το λογισμικό MindCut Studio.

Αυτού του είδους η προηγμένη τεχνολογία κοπής δέρματος απαιτεί αδιάκοπη ροή δεδομένων. Με το MindCut Studio, ο χρήστης είναι εξοπλισμένος  με λογισμικό σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ιδιαίτερα απαιτητικής αγοράς. Το λογισμικό βελτιστοποιεί αυτόματα τα σχέδια κοπής και κάνει κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα το είδος του υλικού και του εργαλείου που χρησιμοποιείται.

Η ενσωματωμένη λειτουργία βέλτιστης χωροθέτησης οργανώνει αυτόματα τα κομμάτια του δέρματος με στόχο την καλύτερη απόδοση. Το MindCut Studio και το σύστημα προβολής για την οπτικοποίηση των κομμένων κομματιών σε συνδυασμό με το κοπτικό D3 που διαθέτει σύστημα διπλής γέφυρας αποτελούν την τέλεια λύση υψηλής απόδοσης για αυτοματοποιημένη επεξεργασία δέρματος.

Pages: 1 2 3 4 5

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Translate »
Font Resize
Contrast