ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέο Cradle Feeder από τη ZUND

Τα υλικά σε ρολό απαιτούν ειδικό χειρισμό, γι’ αυτό και η Zünd διαθέτει στην αγορά συστήματα roll-off που μπορούν να χειριστούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά υλικά. Ειδικότερα, η μονάδα Cradle Feeder όπως αρχικά παρουσιάστηκε το 2017, έχει αποδειχθεί μια επιτυχημένη λύση για την τροφοδοσία μεγάλης ποικιλίας υφασμάτων (ρολά έως 100 kg).

Για να κάνει αυτό το προϊόν ακόμη καλύτερο, η Zund προχώρησε σε πλήρη επανασχεδιασμό με σύγχρονες smart τεχνολογίες. Το βελτιωμένο σύστημα  αυξάνει τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα του κοπτικού μηχανήματος αποτελώντας μια σημαντική επένδυση για όσους βρίσκονται στη βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας.

Όπως και ο εξαιρετικά επιτυχημένος προκάτοχός του, στο κέντρο του διαθέτει μια βάση που αποτελείται από κυλίνδρους και ταινίες μεταφοράς που προωθούν το υλικό στην περιοχή εργασίας του κοπτικού μηχανήματος. Εάν χρειαστεί, το κλειστό μηχάνημα ρυθμίζει την ταχύτητα κίνησης και εγγυάται την τροφοδοσία του υλικού χωρίς τσακίσεις. Εάν ο αισθητήρας εντοπίσει κάποια ιδιαιτερότητα π.χ. ρολά με ακανόνιστα άκρα, ο τροφοδότης προσαρμόζει αυτόματα την οριζόντια ευθυγράμμιση της βάσης. Τέλος, η λειτουργία γρήγορης επαναφοράς εξασφαλίζει ότι το υλικό τυλίγεται σφιχτά μετά την επεξεργασία.

Συνολικά, το νέο Cradle Feeder 100 διαχειρίζεται τη διαδικασία με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Π
ροαιρετικά μπορεί να έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα διακοπής (cut-off ), είτε με αυτόματη είτε με χειροκίνητη ενεργοποίηση. Η λειτουργία cut-off σημαίνει διακοπή σε ένα προκαθορισμένο σημείο, αλλαγή ρολού και προετοιμασία του νέου χωρίς να σταματάει και η παραγωγή –  το κοπτικό συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. 

Ο πίνακας ελέγχου έχει επίσης εξελιχθεί, τόσο εργονομικά όσο και τεχνολογικά. Αυτό περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής καθώς και τη δυνατότητα λειτουργίας του τροφοδότη βάσης και από τις δύο πλευρές. Επιπλέον, είναι δυνατή πια η προεπιλογή, αποθήκευση και διαχείριση παραμέτρων για διαφορετικά υφάσματα.

Το Cradle Feeder 100 είναι άμεσα διαθέσιμο για τις σειρές S3, G3 και D3 (σε πλάτος 1800, 2270 και 3210 mm).

 

Η Zünd παρουσιάζει το PCT

Το νέο εργαλείο Press Cutting Tool – PCT, έρχεται να προστεθεί στην ήδη εκτεταμένη γκάμα διαθέσιμων εργαλείων της Zünd για την επεξεργασία κυματοειδούς χαρτονιού.  Σε αντίθεση με το Oscillating Tool και τις κάθετες δυνάμεις που ασκούνται στο υλικό, το PCT προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργασίας και καθαρή κοπή, με ακρίβεια στην περιοχή των άκρων.

Το PCT είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό ρυθμιζόμενο εξάρτημα (glide shoe) που συμπιέζει το υλικό κατά τη διάρκεια της κοπής και δημιουργεί ένα εφέ “μαξιλαριού”κατά μήκος των γραμμών κοπής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ποιότητα των άκρων κοπής να είναι ανάλογη με εκείνη του συμβατικού τρόπου κοπής (παλμική κεφαλή). Ο ρυθμιστής που βρίσκεται πάνω στο εργαλείο επιτρέπει τον έλεγχο και την προσαρμογή του βάθους επεξεργασίας του glide shoe καθώς και του βαθμού συμπίεσης.

Με το PCT μπορείτε να κόψετε άψογα και με λεπτομέρεια χαρτόνι πάχους έως και 7 mm χωρίς να υπάρχει φθορά στο υλικό, συμπεριλαμβανομένων ακτίνων διαμέτρου 3 mm(το νέο μαχαίρι Z104 προτείνεται για αυτό το σκοπό).

Εφαρμογές:

Το PCT είναι αποτελεσματικό σε προϊόντα από κυματοειδές χαρτόνι, για τα οποία επιθυμείτε άψογες – ομοιόμορφες άκρες όπως για παράδειγμα συσκευασίες υψηλής ποιότητας για καταναλωτικά αγαθά και POP Display.

Πλεονεκτήματα:

  • Κοπή και συμπίεση κυματοειδούς χαρτονιού σε ένα βήμα
  • Ειδικό εξάρτημα (glide shoe) για αποτελέσματα υψηλής ποιότητας
  • Πολύ υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας  
  • Απλή, ακριβής προσαρμογή βάθους
  • Πλήρως υποστηριζόμενο από το ZCC V.3
  • Μέγιστο πάχος υλικού: 7 mm
  • Κατάλληλο για μαχαίρια flat stock.
  • Συμβατό με G3, D3, S3

Το PCT πηγαίνει την ποιότητα κοπής σε άλλο επίπεδο!

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Translate »