ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Zünd αναβαθμίζει την λειτουργία οπτικής αναγνώρισης

Η νέα κάμερα κοπής OCC δίνει την δυνατότητα στα συστήματα κοπής Zünd να επεξεργάζονται τυπωμένες επιφάνειες γρηγορότερα από ποτέ. Η πλήρως αυτοματοποιημένη κάμερα OCC χρειάζεται μία μόνο λήψη για να αναγνωρίσει όλα τα σημεία κοπής απευθείας σε δευτερόλεπτα.

Η συνεχής λήψη των σημείων κοπής για τον προσδιορισμό της θέσης και οι πιθανές ατέλειες του υλικού κάνουν την διαδικασία πολύ χρονοβόρα. Με την OCC η Zünd προσφέρει μία καινοτόμα επέκταση σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο σειριακής αναγνώρισης σημείων κοπής με την ICC κάμερα. Το σύστημα OCC υποστηρίζεται από το Zünd Cut Center ZCC και κάνει λήψη μίας εικόνας για να αναγνωρίσει όλα τα σημεία κοπής στον χώρο εργασίας. Το ZCC στη συνέχεια διορθώνει στην εικόνα τυχόν ατέλειες υλικού και η επεξεργασία ξεκινάει σχεδόν αμέσως. Δεν χρειάζεται καμιά άλλη παρέμβαση ακόμα και μετά από μετακίνηση υλικού.

Η OCC αυτόματα λαμβάνει όλα τα σημεία κοπής μετά από κάθε προώθηση υλικού, μεγιστοποιώντας την παραγωγή. Με την OCC ακόμα και η διαδικασία χειροκίνητης τοποθέτησης της κάμερας στο αρχικό σημείο καθίσταται περιττή. Για αυτόματη ανάκτηση αρχείων QR-code και τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ακριβείας, η Zünd συνεχίζει να προσφέρει την ICC κάμερα η οποία λαμβάνει τα σημεία κοπής ένα ένα. Η κάμερα OCC λαμβάνει όλα τα σημεία σε περιοχή έως και 3.2 x 3.2 m (126 x 126 in) και μπορεί να προστεθεί σε κάθε σύστημα κοπής G3.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Translate »
Font Resize
Contrast