ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέο ρούτερ υψηλής απόδοσης από τη Zünd

H Zünd εισάγει ένα νέο ρούτερ υψηλής απόδοσης ικανό για κοπή, χάραξη και γυάλισμα ακόμα και στα πιο απαιτητικά υλικά με ασύγκριτη ακρίβεια. Στην καρδιά του  νέου ρούτερ RM-L βρίσκεται ένας ισχυρός άξονας με πνευματικό κολάρο. Με ισχύς έως 3,6 kW και μέγιστη ροπή 0,7 Nm, το RM-L δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας πυκνών και σκληρών υλικών σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και πάχος κοπής. Η μεγάλη ισχύς του νέου ρούτερ μειώνει τον αριθμό τον περασμάτων που χρειάζονται κατά την κοπή αυξάνοντας έτσι την απόδοση παραγωγής.

Για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του RM-L, ο άξονας ψύχεται με νερό, διαθέτει σύστημα εξαγωγής σκόνης και σύστημα λίπανσης MQL. Επίσης διαθέτει έξυπνο σύστημα αντιστάθμισης επιφάνειας το οποίο καθορίζει το πάχος του υλικού και ανιχνεύει ατέλειες. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, το σύστημα αυτό αντισταθμίζει αξιόπιστα τις τυχόν διακυμάνσεις κάνοντας τις αναγκαίες προσαρμογές βάθους ώστε να ελαχιστοποιήσει τυχόν σφάλματα στην ποιότητα.

Με το νέο router RM-L η Zünd εισάγει μία νέα βέλτιστη λύση στις κοπτικές σας ανάγκες για επεξεργασία ακρυλικών, πολυανθρακικών, Dibond, Forex και MDF, καθιστώντας την δρομολόγηση ακόμα πιο αποτελεσματική.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top

Translate »
Font Resize
Contrast