ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ZAPADEL ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2000 από τoν Γιώργο Δελβερίδη – Μηχανολόγο Ηλεκτρονικών Συστημάτων, με κύριο στόχο να προσφέρει στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στην κοπή και χάραξη καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales.

Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, κατέχοντας μια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά.

Η ZAPADEL ΕΠΕ είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας & διανομέας, στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, κοπτικών (συμβατικών & laser) και εκτυπωτικών μηχανημάτων, των οποίων αναλαμβάνει και τη συντήρηση – τεχνική υποστήριξη.

Οι εταιρείες μας:

ZÜND Systemtechnik AG, Ελβετία. Με 30 χρόνια παρουσία στη διεθνή αγορά και 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, η Zünd είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ψηφιακών κοπτικών.

EUROLASER GmbH Γερμανία. Με πάνω από 20 χρόνια πείρας σε συστήματα laser για την κοπή, χάραξη και σήμανση σε μία απεριόριστη γκάμα υλικών για τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.


HILGER U. KERN / DOPAG GROUP, Ελβετικά συστήματα ακριβούς δοσομέτρησης και ανάμιξης ρευστών υλικών ενός ή πολλαπλών συστατικών, όπως: λιπαντικά, λάδια, κόλλες, κ.λ.π.

Kern Lasers System από το 1982  έχει ως κύριο στόχο τον σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανών λέιζερ, βιομηχανικής κοπής και χάραξης, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα παραγωγής.


COSIGN Ολλανδία. CNC παντογράφοι για κοπή και πλαγιοκοπή, χάραξη, φρεζάρισμα για μεγάλη γκάμα υλικών. Κατασκευάζονται σε όποια διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας.

BRM Lasers Συστήματα κοπής και χάραξης με laser μετάλλων και άλλων υλικών.

LIGHTBOARD Κατασκευάζει φιλικά προς το περιβάλλον εκτυπώσιμα κυψελοειδή χαρτόνια, εξαιρετικά άκαμπτα, σε διάφορες διαστάσεις και πάχη, 100% ανακυκλώσιμα (πολτοποιήσιμα) για χρήση σε απεριόριστες εφαρμογές.

NIDOBOARD Κατασκευαστής ανακυκλώσιμων εκτυπώσιμων κυψελοειδών χαρτονιών με επιλογή πυρήνα για τον κλάδο της διαφήμισης, κυτιοποιίας, παλετοποίησης, κλπ.


CONVERTECH EQUIPMENT Pvt Κατασκευάζει υψηλής ποιότητας DOCTOR BLADES με Ελβετικές προδιαγραφές για εκτύπωση Rotogravure and Flexographic, έχει πιστοποίηση ISO 9001:2000.

FOLEX Ο ηγέτης στα προϊόντα επικάλυψης φιλμ και χαρτιού.Εκτυπώσιμες μεμβράνες αδιάσταλτες, φύλλα και ρόλοι (αυτοκόλλητοι και μη) για μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια τεχνική παρουσίαση των μηχανών μας!

T: +30 210 99 57605

E: info@zapadel.gr

Διαθέτουμε επίσης μια ευρεία γκάμα αναλωσίμων και software:

 • LIQUID LENS EUROPE LIMITED, Ηνωμένο Βασίλειο. Μηχανές και αναλώσιμα για την κατασκευή σμαλτότυπων υψηλής ποιότητας και απόδοσης χρώματος.
 • OPTISCOUT by EUROSYSTEMS Λογισμικό υποστηρικτικό των συστημάτων της ZÜND και τηςEUROLASER με ή χωρίς camera, εύκολα στη χρήση αλλά με τέλειο αποτέλεσμα.
 • ZDC by ZÜND Το Zünd Design Center είναι μία επέκταση (plug-in) για το Adobe® Illustrator® για τη δημιουργία τρισδιάστατων σχεδίων και με 3D προεπισκόπηση και εξαγωγή σε αρχεία PDF και PNG.
 • ERPA Από τα κορυφαία CAD CAM λογισμικά, απλό και 3D, για την κατασκευή συσκευασιών και προβολών ΡΟΡ.
 • MIRYSIS Λογισμικό για την βιομηχανία/βιοτεχνία δέρματος, υφάσματος και συνθετικών υλικών.
 • ENGVIEW SYSTEMS CAD / CAM ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, 2D και 3D, για τη συσκευασία και για προβολές POP /POS.
 • ACCENT SIGNAGE SYSTEMS, INC Κατασκευαστής του συστήματος Raster Braille Tool (σήμανση για άτομα με προβλήματα όρασης), το οποίο εφαρμόζεται σε κεφαλές μηχανών CNC της Zünd.
 • MARKSOLID Υλικό για μόνιμη σήμανση με χρώμα (lasermarking) προϊόντων επεξεργασμένων με laser.
 • PRECISION BOARD PLUS Οικολογικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για χρήση στην επιγραφοποιία και κατασκευή καλουπιών και μακετών, των οποίων η επεξεργασία γίνεται τάχιστα και εύκολα.
 • BMC CRAFT Κατασκευαστής των συστημάτων DRS για εκτύπωση σε υλικά για πινακίδες σήμανσης.
 • DRYTAC Λαμιναριστικά μηχανήματα.
 • CR CLARKE Μηχανές vacuum, διπλωτικές μηχανές για ακρυλικά, διαμάντια λείανσης ακρυλικών.

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top