ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η ZAPADEL ΕΠΕ, η οποία εδρεύει στον Άλιμο Αττικής, ιδρύθηκε το 2000 από τoν Γιώργο Δελβερίδη, μηχανολόγο ηλεκτρονικών συστημάτων. Είναι ο αποκλειστικος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στα Βαλκάνια για πωλήσεις κοπτικών (συμβατικών & laser) και εκτυπωτικών μηχανημάτων, καθώς και για την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη τους. Η ZAPADEL ΕΠΕ θεωρεί ως μέγιστη προτεραιότητα την παροχή υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης από τους τεχνικούς μας, οι οποίοι εκπαιδεύονται στην τελευταία τεχνολογία των μηχανημάτων και λογισμικού σε σταθερή ετήσια βάση με σεμινάρια που διοργανώνουν οι οίκοι που εκπροσωπεί ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων μας.

Οι εταιρείες των οποίων η ZAPADEL ΕΠΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι:

ZÜND Systemtechnik AG, Ελβετία. Με 30 χρόνια παρουσία στη διεθνή αγορά και 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, η Zünd είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ψηφιακών κοπτικών.

EUROLASER GmbH Γερμανία. Με πάνω από 20 χρόνια πείρας σε συστήματα laser για την κοπή, χάραξη και σήμανση σε μία απεριόριστη γκάμα υλικών για τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.


KERN LASER SYSTEMS, Η.Π.Α.. Με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στην αγορά συστημάτων κοπής και χάραξης με laser μετάλλων και άλλων υλικών καθώς και 3D χάραξη και κοπή κυλινδρικών υλικών. Το καλύτερο 3D σύστημα χάραξης ξύλου παγκοσμίως.

CADCAM TECHNOLOGY LTD, Ηνωμένο Βασίλειο. Συστήματα υψηλής ταχύτητας Galvo, μηχανές laserκλειστού τύπου για κοπή και χάραξη ακρυλικών, υφασμάτων, μεμβρανών, ηλεκτρονικών, χαρτονιού, δέρματος, κ.λ.π., καθώς και μηχανές επεξεργασίας κεντημάτων.


COSIGN Ολλανδία. CNC παντογράφοι για κοπή και πλαγιοκοπή, χάραξη, φρεζάρισμα για μεγάλη γκάμα υλικών. Κατασκευάζονται σε όποια διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας.

BRM Lasers Συστήματα κοπής και χάραξης με laser μετάλλων και άλλων υλικών.

LIGHTBOARD Κατασκευάζει φιλικά προς το περιβάλλον εκτυπώσιμα κυψελοειδή χαρτόνια, εξαιρετικά άκαμπτα, σε διάφορες διαστάσεις και πάχη, 100% ανακυκλώσιμα (πολτοποιήσιμα) για χρήση σε απεριόριστες εφαρμογές.

NIDOBOARD Κατασκευαστής ανακυκλώσιμων εκτυπώσιμων κυψελοειδών χαρτονιών με επιλογή πυρήνα για τον κλάδο της διαφήμισης, κυτιοποιίας, παλετοποίησης, κλπ.


CONVERTECH EQUIPMENT Pvt Κατασκευάζει υψηλής ποιότητας DOCTOR BLADES με Ελβετικές προδιαγραφές για εκτύπωση Rotogravure and Flexographic, έχει πιστοποίηση ISO 9001:2000.

FOLEX Ο ηγέτης στα προϊόντα επικάλυψης φιλμ και χαρτιού.Εκτυπώσιμες μεμβράνες αδιάσταλτες, φύλλα και ρόλοι (αυτοκόλλητοι και μη) για μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

HILGER U. KERN / DOPAG GROUP, Ελβετικά συστήματα ακριβούς δοσομέτρησης και ανάμιξης ρευστών υλικών ενός ή πολλαπλών συστατικών, όπως: λιπαντικά, λάδια, κόλλες, κ.λ.π.

Η εταιρεία μας επίσης παρέχει :

 • LIQUID LENS EUROPE LIMITED, Ηνωμένο Βασίλειο. Μηχανές και αναλώσιμα για την κατασκευή σμαλτότυπων υψηλής ποιότητας και απόδοσης χρώματος.
 • OPTISCOUT by EUROSYSTEMS Λογισμικό υποστηρικτικό των συστημάτων της ZÜND και τηςEUROLASER με ή χωρίς camera, εύκολα στη χρήση αλλά με τέλειο αποτέλεσμα.
 • ZDC by ZÜND Το Zünd Design Center είναι μία επέκταση (plug-in) για το Adobe® Illustrator® για τη δημιουργία τρισδιάστατων σχεδίων και με 3D προεπισκόπηση και εξαγωγή σε αρχεία PDF και PNG.
 • ERPA Από τα κορυφαία CAD CAM λογισμικά, απλό και 3D, για την κατασκευή συσκευασιών και προβολών ΡΟΡ.
 • MIRYSIS Λογισμικό για την βιομηχανία/βιοτεχνία δέρματος, υφάσματος και συνθετικών υλικών.
 • ENGVIEW SYSTEMS CAD / CAM ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, 2D και 3D, για τη συσκευασία και για προβολές POP /POS.
 • ACCENT SIGNAGE SYSTEMS, INC Κατασκευαστής του συστήματος Raster Braille Tool (σήμανση για άτομα με προβλήματα όρασης), το οποίο εφαρμόζεται σε κεφαλές μηχανών CNC της Zünd.
 • MARKSOLID Υλικό για μόνιμη σήμανση με χρώμα (lasermarking) προϊόντων επεξεργασμένων με laser.
 • PRECISION BOARD PLUS Οικολογικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για χρήση στην επιγραφοποιία και κατασκευή καλουπιών και μακετών, των οποίων η επεξεργασία γίνεται τάχιστα και εύκολα.
 • BMC CRAFT Κατασκευαστής των συστημάτων DRS για εκτύπωση σε υλικά για πινακίδες σήμανσης.
 • DRYTAC Λαμιναριστικά μηχανήματα.
 • CR CLARKE Μηχανές vacuum, διπλωτικές μηχανές για ακρυλικά, διαμάντια λείανσης ακρυλικών.

Zητείστε μας συνάντηση για αναλυτική τεχνική παρουσίαση των μηχανών μας !

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top