ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Zünd SystemtechnikZund_BHS

Με 30 χρόνια παρουσία στη διεθνή αγορά και 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, η Zünd είναι ο παγκόσμιος  ηγέτης στην αγορά των ψηφιακών κοπτικών.

Zünd S3

Zünd G3

Zünd L3

 Eurolaserel_3xl

Η Eurolaser είναι ο συνεργάτης σας στον κόσμο της τεχνολογίας laser, ο ειδικός στα συστήματα laser για κοπή, χάραξη και σήμανση. Από την πρώτη συμβουλή για δοκιμές διάφορων εφαρμογών με τα καθορισμένα υλικά σας μέχρι την εκπαίδευση των χρηστών και την παροχή service παγκοσμίως – η Eurolaser σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη από μια και μόνο πηγή.

 Kern Lasers
Kern_HSE
 Με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στην αγορά συστημάτων κοπής και χάραξης με laser μετάλλων και άλλων υλικών καθώς και 3D χάραξη και κοπή κυλινδρικών υλικών. Το καλύτερο 3D σύστημα χάραξης ξύλου παγκοσμίως.
 BRM Lasersbrm-90130 Η BRM Laser είναι δραστηριοποιημένη στον τομέα των μηχανών laser από το 2010 υπό την ηγεσία του Erik van Turnhout, ο οποίος στο παρελθόν είχε ιδρύσε την Tuwi η οποία παρέχει μηχανήματα μεταλλουργίας (www.tuwi.nl). Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μηχανημάτων μεταλλουργίας, ξεκινήσαμε να αναζητούμε μηχανήματα laser τα οποία θα είναι επίσης σε θέση να κόψουν καινα χαράξουν αι άλλα υλικά όπως ακρυλικά και ξύλο. Τελικά έπεσαν στην αντίληψή μας οι κινέζικες εισαγωγές και έτσι δημιουργήσαμε επαφή με έναν εντελώς νέο πολιτισμό και κόσμο. Η αρχή μιας νέας περιπέτειας …

 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter

Back to Top